Boeken verkoop

Jessica en Julian zijn een tweeling van tien jaar. Ze wonen in hetzelfde huis, zitten in dezelfde klas en hebben dezelfde hond. Toch zijn ze heel verschillend. Niet 'gewoon' verschillend zoals iedere broer en zus, maar ze denken en reageren heel verschillend op dezelfde dingen. Julian heeft namelijk autisme, waardoor hij sosm niet weet hoe hij zich moet gedragen. Jessica schaamt zich dan wel eens voor hem. Voor Julian gelden op school enkele aparte regels, en ook zijn ouders doen veel om hem te helpen. Jessica voelt zich wel eens een beetje 'vergeten'. 

Vlinder is stoer, Vlinder is lief, Vlinder is druk, Vlinder is enthousiast en o ja, Vlinder is geen paard. 

Vlinder is een meisje. Ze gaat naar school, naar opa en oma, viert haar verhaardag en Kerstmis net als alle kinderen. Toch is Vlindereen beetje anders dan andere kinderen uit haar klas. Vlinder is namelijk snel afgeleid door haar ADHD. Dat betkend dat ze zich niet zo goed kan concentreren, dat ze een beetje druk is en soms verschrikkelijk druk en dat ze de wereld om zich heen niet altijd begrijpt. Dat geeft niets. Want Vlinder is creatief, slim, vrolijk, en spontaan en daardoor gebeurt er altijd wel wat. Vlinder is uniek. Vlinder is Vlinder. 

Deze doe-gids sluit aan bij de De Autisme survivalgids, die in heel toegankelijke taal vertelt wat autisme is. 

Bij deze doe-gids sluit de AD(H)D survivalgids aan, die in heel toegankelijke taal verteld wat AD(H)D is. 

Bij deze doe-gids sluit De depressie survivalgids aan die in heel toegankelijke taal verteld wat een depressie is. 

Mindvoel Remindertjes Blij Gezin(d)

 

Mindfulness-oefeningen en opdrachten voor ouders en kinderen. 

Deze 40 kaarten helpen je om elke dag een beetje 'Quality time' te hebben met je kind. De opdrachten zijn afwisselend voor de ouder, voor het kind of voor samen. Ze zijn speels, luchtig, grappig en ze dagne uit om samen creatief te zijn. A

Coachkaarten

€ 10,00

Coachkaarten

€ 10,00

54 unieke foto's die de buitenwereld naar binnen halen. In al haar ruige schoonheid. Deze associatiekaarten dagen uit om emoties onder woorden te brengen en ideeën mt elkaar te verbinden. Kortom, een onmisbare tool voor trainers en coaches! 

Met welke gelpende gedachte kun jij je prettiger voelen, of een beter resultaat halen? Kies één of meer kaarten uit, schrijf zelf een helpende gedachte op een van de lege kaartjes, of trek een aantal zonder te kijken. Wat is de beste? Probeer die gedachte de komende week uit. 

De Helpende- gedachtekaartjes kun je gebruiken in een coachgesprek of inzetten bij Kids' Skills, Mission Possible of teken je gesprek. 

Gerrickens | training & advies

www.kwaliteitenspel.nl