Voorstellen

Charon Boomkamp-Kuipers

Ondernemer - Hulpverlener - Life Coach - (Pleeg) moeder -

 

Mijn naam is Charon Boomkamp- Kuipers en ben 32 jaar, woon samen met mijn man en twee (pleeg) kinderen in Harbrinkhoek. In 2018 heb ik CBK-Ambulant opgezet. Met als doel kinderen, jongeren en ouders te ondersteunen in de thuissituatie. Inmiddels is CBK uitgegroeid tot een waardevolle organisatie met een veelzijdig ondersteuningsaanbod. 

Mijn ondersteuning is laagdrempelig en vaak in samenwerking met andere disciplines. Door een juiste afstemming met de persoon en samenwerking met zijn of haar omgeving werken we aan een veilig woon-leef klimaat waarin je je verder kunt ontwikkelen. 

Om de kwaliteit hoog te houden volg ik verschillende opleidingen en cursussen. Op dit moment ben ik bezig met mijn SKJ registratie en cursus speltherapie.  

Ik werk vaak samen met andere enthousiaste professionals aan projecten en activiteiten. Die aansluiten op ons ondersteuningsaanbod en de hulpvragen die wij binnen krijgen. 

 

Ik houd van afwisseling en zoek graag verbinding met andere mensen door naast CBK ook nog in teamverband te werken bij het Onderwijscentrum het Roessingh..

Ook ben ik actief als OR lid van de basisschool in Harbrinkhoek en doe ik vrijwilligerswerk bij TMZ in Tubbergen. 

 

Mijn motto is; ' Elke kleine stap telt  en focus op de dingen die jij leuk vindt '